Comsoft direct wint EMEA Symantec Small Business Partner of the Year 2013 Award

Tijdens de Symantec EMEA Partner conferentie van dit jaar in Boedapest (11 t/m 12 februari 2014), de Partner Engage EMEA 2014, werd Comsoft direct onderscheiden voor zijn inzet voor Symantec, zijn expertise en uitstekende prestaties bij het adviseren en ondersteunen van Symantec-oplossingen en de gecreëerde meerwaarde voor de klant.

We zijn trots en verheugd om de onderscheiding "EMEA Symantec Small Business Partner of the Year 2013" te ontvangen.

Symantec en Comsoft direct zeggen: 'Bedankt!'

„Het is belangrijk voor ons om onze partners bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen en hun groei en hun prestaties dienovereenkomstig te waarderen. De 2013 Partner Excellence Awards honoreren de inzet van onze partners en distributeurs bij het oplossen van kritieke klantproblemen voor Symantec en de ermee verbonden groei door een hoge mate aan innovatie en knowhow.

Comsoft direct levert een belangrijke bijdrage aan het bereiken van de doelstellingen van de klant. Daarbij toont het bedrijf innovatie en inzet, evenals diepgaande kennis, en valt op door creatieve marketing activiteiten," aldus Mark Nutt, Vice President, EMEA channel, Symantec. 'Namens Symantec feliciteer ik Comsoft direct met de welverdiende onderscheiding 'Symantec Small Business Partner of the Year 2013.'

Hartelijk dank aan Symantec en al onze klanten met wie we het afgelopen jaar hebben samengewerkt en mooie projecten mochten realiseren.

Comsoft direct

Van links naar rechts: Vice President of EMEA Marketing Sarah Whipp (Symantec), CEO Roger Bär (Comsoft direct), Vice President for Consumer and Small Business Derek O'Carroll (Symantec).

Over Comsoft direct

Comsoft direct is dé adviseur op het gebied van software-licensing en software asset management-diensten. Vanuit lokale kantoren biedt het bedrijf advies en ondersteuning op voor deze gebieden. De medewerkers van Comsoft direct hebben de kennis en de instrumenten om licenties bij klanten op orde te krijgen en te houden, zodat klanten zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Dankzij de samenwerking met verschillende software-fabrikanten en de Bechtle zusterondernemingen is Comsoft direct als Large Account Reseller (LAR) in staat om klanten wereldwijd te ondersteunen Comsoft direct is een dochter van de Duitse beursgenoteerde Bechtle AG en is binnen deze groep de licentiespecialist. Bechtle AG, genoteerd aan de Duitse tecDAX, verleent diensten op het gebied van systeemontwikkeling en houdt zich bezig met de directe verkoop van software, hardware en diensten. Met een omzet van 2 miljard euro in 2011 en 5.600 werknemers wereldwijd is Bechtle AG met zijn diensten de belangrijkste partner voor 75.000 klanten in diverse sectoren.