Correcties editie WINMAG Pro 3/2008

In de haast een mooi magazine op tijd bij de drukker te krijgen, zijn bepaalde zaken helaas toch niet helemaal goed in het nieuwste nummer terecht gekomen.

Uiteraard onze excuses daarvoor! Onze omissies op een rij, van voor naar achteren:

Pag. 12: test WebCreator Pro: de prijs is 67,18 exclusief btw (er staat inclusief btw).

Pag. 36: test Comendo SpamFence: de studio plaatste hier een verkeerde conclusie (van een andere test). Hier had moeten staan "De makers van SpamFence hebben veel aandacht besteed aan de statistieken en rapportagemogelijkheden. Configuratie van sommige functies staat hiermee in schril contrast: het instelgemak voor minder ervaren gebruikers laat soms te wensen over."

Pag 48: Preview Apple iPhone 3G: hier staat www.htc.com als webadres voor meer informatie. Uiteraard hoort hier www.apple.com te staan.

Pag 67: PerfectBackup (online back-up): de prijs voor een 500 MB-account lijkt door een vreemde notatie en een weggevallen woord 10,- , maar is 7,-.

Pag. 89: test webwinkel Directshop: opnieuw is een verkeerde conclusie in de opmaak geplaatst en niet gecorrigeerd (hoe krijgen we het voor elkaar). Daar had moeten staan: "Directshop verstevigt de leidende positie en de nieuwe back-office ziet er veelbelovend uit."