Cyberoam CR50ING UTM Firewall

De Cyberoam CR50iNG is bedoeld voor middelgrote ondernemingen, iets wat ook duidelijk te merken is aan de stevige specificaties op onder meer het vlak van doorvoersnelheid en ha (High Availability). De 3000 Mbps firewall-doorvoersnelheid is zonder meer geschikt voor stevig bedrijfsmatig gebruik; dit betekent dat je niet bang hoeft te zijn dat de Cyberoam CR50iNG een remmende factor op je dataverkeer zal zijn. Met name in situaties waar uptime en redundancy van levensbelang zijn, voelt deze utm firewall zich als een vis in het water.

Met de utm kun je heel snel instellen wie (welke gebruiker) wat precies kan en mag doen, met welke applicaties hij of zij die activiteit(en) mag verrichten en op welke tijdstippen. In een tijd waarin vrijwel iedereen op meerdere devices (en dus met meerdere ip-adressen!) werkt, is dat een zegen, zeker voor de it-manager. Uiteraard is daarbij een bandbreedtelimiet naar wens instelbaar. Tegelijkertijd is er voorzien in QoS, waarbij je de belangrijkste applicaties qua dataverkeer altijd voorrang kunt geven en tegelijkertijd dataverkeer van minder kritische apps over de digitale provinciale weg leidt.

Er is voorzien in acht Gigabit-netwerkpoorten, waarvan je er eentje in kunt zetten voor ha. De firewall draait op het gloednieuwe CyberoamOS, dat strak integreert met de hardware. Deze firmware (feitelijk dus een compleet besturingssysteem) zorgt voor een razendsnel reagerend en werkend geheel waarbij - naast uiteraard veiligheid - de doorvoersnelheid bovenaan de lijst met prioriteiten staat. Allerlei gegevens zijn in grafiekvorm te bekijken, wat al snel meer duidelijkheid geeft over lopende zaken dan lange en complexe logfiles.

Een firewall als deze zorgt niet alleen voor een stuk zekerheid, maar kan je op termijn ook heel veel geld en ellende besparen. Met de Cyberoam CR50iNG UTM haal je een oplossing in huis die snelle doorvoer combineert met krachtige beveiliging en effectief persoonsgericht gebruikersmanagement.

In het kort

  • Hoge doorvoersnelheid
  • Gebruikersmanagement op persoonsniveau
  • Ha-poort
  • Prettige gebruiksinterface
Prijs: €1630,- (excl. btw)
Info: cyberoam.com
MKB Proof 2015