Cybersecurity-maand: KPN introduceert MKB Veilig

KPN richt zich specifiek op ondernemers met hun nieuwe beveiligingspakket MKB Veilig. Het pakket is geïntroduceerd tijdens de lancering van de campagne Veilig Zakelijk Internetten.

Met MKB Veilig stel je zelf een eigen security-pakket samen welke past bij je onderneming. Het pakket bestaat uit een preventieve veiligheidsscan, internetbeveiliging vanaf twee pc's of macs en één smartphone, back-up online vanaf 75GB onder een fair use policy en een installatieservice. De internetbeveiliging bevat ondermeer een firewall en virusbeveiliging.

Veilig Zakelijk Internetten

De campagne Veilig Zakelijk Internetten is onderdeel van Veiliginternetten.nl en een gezamenlijk initiatief van het ministerie van Economische Zaken, het ministerie van Veiligheid en Justitie/Nationaal Cybersecurity Centrum, ECP, en het bedrijfsleven. Voor de campagne is ook een roadshow georganiseerd, waarbij een campagnebus het land ingaat om het gesprek aan te gaan met lokale bestuurders en het bedrijfsleven over betere beveiliging tegen cybercriminaliteit.