D-Link brengt draadloze router DAP-1350 uit

D-Link heeft een nieuwe draadloze router uitgebracht, de DAP-1350 Wireless N Pocket Router & Access Point. Deze kleine en draagbare router kan op verschillende manieren worden ingezet om je apparatuur op een netwerk aan te sluiten.

Zo kun je de router koppelen aan een vaste internetaansluiting om je eigen draadloze wifi-netwerk te creëren. Ook kun je de DAP-1350 aan een bestaand bekabeld netwerk koppelen, om een draadloze verbinding toe te voegen.

Daarnaast is de router van D-Link te gebruiken als een draadloze client, waar je apparaten met een ethernet-verbinding op aan kunt sluiten. De DAP-1350 heeft een usb-aansluiting om bijvoorbeeld een printer of opslagapparatuur in het netwerk te hangen. Ook kun je er een 3g-dongle op aansluiten voor het creëren van een draadloos netwerk met mobiel breedband.

De draadloze router versleutelt het verkeer op de draadloze netwerken met wpa of wpa2. De DAP-1350 Wireless N Pocket Router & Access Point is per direct verkrijgbaar voor 67 euro exclusief btw.