D-Link introduceert cloud-beveiligingcamera's

D-Link heeft een aantal ip-beveiligingscamera's op de markt gebracht. Dankzij de cloudfunctionaliteit kun je met een browser of app overal bij de beelden. Daarnaast kunnen ook beveiligingsbedrijven je onderneming van een afstand in de gaten houden.

D-Link brengt drie varianten van de camera op de markt. De De DCS 6010L is bedoeld voor het bewaken van grote ruimtes en buitengebieden. Een fisheye-lens zorgt voor een 360-graden-overzicht. De DCS 2132L is een camera voor binnengebruik en heeft infrarood-visie voor bewaking tijdens de nachtelijke uurtjes. Dankzij draadloze aansluiting kun je het overal in je bedrijfspand ophangen. De DCS 7010L tenslotte is geschikt voor dag-en-nachtbewaking van bedrijventerreinen.

De camera's beschikken over two-way audio, zodat je via de apparaten ook kunt communiceren. Dankzij bewegingsdetectie ontvang je een e-mailtje als er op bepaalde tijden iets verdachts gaande is. De beelden opnemen kan op een sd-kaartje of via een netwerkvideorecorder. Dankzij PoE (Power over Ethernet) worden de camera's ook zonder een netsnoer van stroom voorzien.

De DSC 6010L heeft een adviesprijs van 349 euro. De DCS 2132L en DCS 7010L wisselen voor respectievelijk 279 en 329 euro van eigenaar. Prijzen zijn inclusief btw.