De Heeg Wordpress Pro Hosting

Bij De Heeg kun je terecht voor kant-en-klare hostingoplossingen voor je website, van domeinnaam tot uiteindelijke website. We gingen aan de slag met het Wordpress Pro Hosting-pakket en maakten letterlijk een website binnen een half uur.

Nadat je het pakket hebt besteld, eventueel met een domeinnaam als je die nog niet hebt, kom je terecht in de backend van je account bij DeHeeg.nl. Hier kun je al je gegevens inzien en desgewenst wij zigen. Vanaf hier bereik je ook de Easy Administration Tool (EAT), waarmee je je domein zo kunt inrichten als je wilt en hiervan alle statistieken kunt bijhouden. Je kunt via EAT diverse apps en content management systemen aan je domein hangen, afhankelijk van of je een statische website, een webshop of een forum wilt opzetten, bijvoorbeeld.

Ben je niet of amper bekend met het opzetten van een eigen website, dan biedt De Heeg hulp door middel van persoonlijk en direct contact. Nadat je de inrichting zo hebt als je wilt, ga je aan de slag via het cms op jouw eigen domein, in ons geval Wordpress. In feite wijst dit zich helemaal vanzelf. Je kiest een thema uit, richt het naar wens in met menu's, categorieën en eventuele widgets als post-kalenders en reactie-mogelijkheden, en voor je het weet is je site up and running. Mocht je toch nog met vragen zitten of een probleem hebben, kun je met een gerust hart aankloppen bij De Heeg. De kundige medewerkers staan je snel en vriendelijk te woord en lossen het probleem voor je op.

Prijs: Vanaf €19,95 p.m. (Wordpress Pro Pakket, excl. domeinnaam)
Info: www.deheeg.nl

MKB Best Choice 2014