De MC800-serie van OKI

Een goede document managementoplossing is noodzakelijk om de documentstroom binnen jouw organisatie op orde te houden. Hiervoor zijn echter functionaliteiten vereist die tot nu toe alleen waren weggelegd voor grote organisaties en corporate omgevingen. De MC800-serie van OKI geeft iedere organisatie deze functionaliteit, van enterprise tot het midden- en kleinbedrijf.

De MC800-serie bestaat uit twee flexibele multifunctionals (mfp's), die beide in drie verschillende versies beschikbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat de mfp's inzetbaar zijn binnen iedere situatie en voor elke organisatie geschikt zijn om de documentstroom op orde te houden.

MC853: 4-IN-1 A3-multifunctional

De MC853 is een mfp waarvan de gebruikersinterface volledig aan te passen is aan de wensen binnen jouw organisatie. Naast de standaard netwerk- en duplexfuncties beschikt de MC853dn over zeer uitgebreide scanfunctionaliteiten die organisaties in staat stellen de documentstroom te optimaliseren en daardoor kosten te reduceren. De MC853dnct heeft daarbovenop een kabinet en een tweede tray, terwijl de MC853dnv met een derde en vierde tray komt. Met een printsnelheid van 23ppm in kleur en mono (A4-formaat), kopieer-, scan- en faxfunctionaliteiten is deze mfp prima geschikt voor elke werkgroep die behoefte heeft aan een flexibele documentoplossing.

MC873: 4-IN-1 A3-multifunctional

Wanneer je behoefte hebt aan snelheid, dan is de MC873 een goede keuze voor jouw organisatie. Net als de MC853 komt deze mfp in drie varianten: de zeer compacte MC873dn voor kleinere werkgroepen, de MC873dnct met een kabinet en een tweede tray en de MC873dnv met nog een derde en vierde tray erbij. De snelheid ligt met 35ppm A4-formaat in kleur en mono behoorlijk hoog. Bovendien is de startsnelheid tot de eerste print en kopie zeer snel, respectievelijk 9,5 en 11,5 seconden.

Beheersbaar en duurzaam

Ondanks de ruime functionaliteiten die de mfp's hebben, is er zoveel mogelijk gedacht aan duurzaamheid. Zo maken de mfp's volledig gebruik van led's die energie besparen. Ook wordt er toner bespaard met de Toner Save-functie en wordt er standaard gebruik gemaakt van duplex printen, -kopiƫren en -faxen.

Het beheren van de mfp's is gemakkelijk met OKI's Smart Solutions, software die OKI gratis aan haar klanten beschikbaar stelt. Denk hierbij aan tools voor management van de mfp's voor de veiligheid van jouw documenten, ocr van ABBYY om gedigitaliseerde documenten doorzoekbaar te maken en SENDYS om documenten digitaal te archiveren.

Verhoog de productiviteit met sXP en het 7-inch full colour touchscreen
[block]Een goede documentoplossing past zich aan aan bestaande bedrijfsprocessen en niet andersom. Daarom is de MC800-serie, net als de eerder geĆÆntroduceerde A4 multifunctionals uit de MC700- en MB700-serie, uitgerust met het open sXP-platform, een web-based service die zorg draagt voor naadloze integratie van de mfp's in jouw bestaande infrastructuur van software. Het 7-inch full colour touchscreen maakt gebruik kinderlijk eenvoudig. Deze is naar wens en behoefte aan te passen en kan bijvoorbeeld macro's voor veelgebruikte functies gebruiken om processen te versnellen.[/block]
De MC800-serie van OKI
Flexibele documentoplossingen voor iedere organisatie.