De mooiste opladers voor jouw accu's

Nog opzoek naar een mooi kerstcadeau? Of gewoon een nieuwe oplader nodig? Opladers zijn vaak niet de mooiste apparaten, maar dat kunnen ze wel zijn. Wij kozen er drie voor je uit die mooi én functioneel zijn.

Opladers met stijl

Mophie Powerstation 1x

Mophie maakt al sinds jaar en dag opladers voor smartphones en kwam onlangs met een nieuwe versie van haar Powerstation. De 1X is een dunne oplader – dunner dan de iPhone 6s – die voor iedere smartphone en wearable te gebruiken is, inclusief de iPhone. Bovendien ziet het apparaat er ook nog eens stijlvol uit met een aluminium afwerking. De accu bevat 2000mAh, genoeg om je accu's mee op te laden als je onderweg bent.

PowerMe

De PowerMe is een simpel apparaat dat ontworpen is om stroom van het ene mobiele apparaat naar een ander device te loodsen. Aansluiten doen je met een korte microUSB-kabel en Lightning port-inputs. Maar de PowerMe doet meer dan dat. Je kunt ook data en afbeeldingen tussen de apparaten uitwisselen. De PowerMe begon als crowdfunding-project op IndieGoGo, waar het haar streefbedrag behaalde. Recente update aan de campagne is een usb-type-c-adapter. De PowerMe is verkrijgbaar in het wit, blauw, oranje, grijs, groen en roze. Momenteel wordt het apparaatje voor elf dollar verkocht, vanaf januari wordt hij overal ter wereld verscheept.

PowerGo-Go

Draadloos opladen? Ideaal, maar nog niet ieder apparaat biedt deze functie. Zonde, want er zijn tal van accessoires waarmee deze technologie mogelijk wordt gemaakt, ook als de fabrikant van het device het nog niet aanbiedt. PowerGo-Go biedt je diverse producten om jouw apparaten draadloos op te laden, inclusief een houder voor zowel thuis als in de auto. Ook zijn er cases gemaakt om je iPhone 6 en 6S, en de Samsung S5 op te laden.

De mooiste opladers voor jouw accu's
Opladers met stijl