Dect-telefoon voor Skype n gewone lijn

RTX introduceert de DUALphone 3088. Deze draadloze (dect) telefoon is te gebruiken als gewone telefoon en als toestel voor gesprekken via Skype, maar dan zonder dat een pc nodig is. De meeste andere Skype-telefoons kunnen alleen via een werkende pc bellen.

Alleen een breedband-Internetverbinding (een ethernet-aansluiting op de breedbandmodem of netwerkrouter) is noodzakelijk voor deze in Denemarken ontwikkelde telefoon.
Via Skype bellen kan fors op de telefoniekosten besparen (afhankelijk van de gebelde nummers; Skype is niet altijd goedkoper). Makkelijk te gebruiken handsets zijn een belangrijke reden voor de groei van het aantal wereldwijde Skype-gebruikers. Momenteel bellen zo'n 136 miljoen mensen met Skype.

Duale karakter
Een voordeel van het duale karakter van de telefoon is dat je tevens via de gewone telefoonlijn gebeld kan worden. Door gewone telefoons gebeld worden op je Skype-account (SkypeIN) is nog altijd niet mogelijk in Nederland of Belgi
De DUALphone 3088 biedt een eenvoudige Skype-gebruikersinterface en alle noodzakelijke spraakmogelijkheden van de Skype-software. De telefoon heeft een kleurendisplay en biedt voldoende energie voor 10 uur bellen en bijna 140 uur standby-tijd.
De handset maakt draadloos contact met het meegeleverde basisstation via DECT-technologie, een technologie die bekend staat om zijn hoge betrouwbaarheid en helder geluid.

Prijs: 134,-- (excl. btw) | Info: www.gotele.com (distributeur) en www.rtx.dk (producent)