deHeeg Wordpress Pro Hosting

Bij deHeeg kun je terecht voor kant-en-klare hostingoplossingen voor je website, van domeinnaam tot uiteindelijke website. Wij gingen aan de slag met het Wordpress Pro Hosting-pakket en maakten letterlijk een website binnen een half uur.

Vanaf de backend van jouw account bereik je ook de Easy Administration Tool (EAT), waarmee je je domein zo kunt inrichten als je wilt en je kunt hiervan alle statistieken bijhouden. Je kunt via EAT diverse apps en content management systemen (cms) aan je domein hangen, afhankelijk van of je bijvoorbeeld een statische website, een webshop of een forum wilt opzetten. Ben je niet of amper bekend met het opzetten van een eigen website, dan biedt deHeeg hulp door middel van persoonlijk en direct contact. Dat is prettig, want de diversiteit aan apps die deHeeg je biedt zijn talrijk.

Zodra je klaar bent met jouw keuzes binnen de EAT, ga je aan de slag met het cms op jouw eigen domein, in ons geval Wordpress. In feite wijst werken met dit systeem zich helemaal vanzelf. Je kiest een thema uit, richt het naar wens in met menu’s, categorieën en eventuele widgets als post-kalenders en reactiemogelijkheden, en voor je het weet is je site up-and-running. Zijn er tijdens de installatie of daarna toch nog eventuele problemen, dan kun je met een gerust hart aankloppen bij deHeeg. De kundige medewerkers staan je snel en vriendelijk te woord en lossen het probleem voor je op.

Prettig is ook dat je functies desgewenst incrementeel toegevoegd kunnen worden via de EAT. Zodra je site bijvoorbeeld groeit en bezoek gaat genereren, kun je gemakkelijk een tool installeren die deze statistieken voor je bijhoudt. Ook het aanmaken van meer e-mailaccounts is een fluitje van een cent. Wanneer je groeit, groeien de opties die je hebt automatisch met je mee. Zo wordt je site niet geremd in de groei en kun jij je bezighouden met het beheren van de website.

Prijs: hosting vanaf €2,50 per maand
Info: deheeg.nl

MKB Best Choice 2015