Dell lanceert laptops met felle kleuren

Dell introduceert vandaag een nieuwe lijn notebooks en desktops, het gaat hierbij om modellen met de naam Inspiron. De laptops zijn definitief ontdaan van hun donkergrijze imago: ze komen in felle kleuren die passen bij de smaak van de gebruiker.

'Nieuw design, gecombineerd met mobiel breedband en topkwaliteit beeldschermen zorgen er voor dat je zorgeloos films kunt bekijken, foto's kunt delen met vrienden en kunt shoppen op internet,' aldus het persbericht van Dell. De notebooks zijn verkrijgbaar in 15 inch en 17 inch waarbij je kunt kiezen uit acht verschillende kleuren van chique zwart, bruin, blauw en rood tot de hippe kleuren roze, geel, wit en olijfgroen.

Ook zeer dunne laptop
Tevens introduceert Dell een dunne 13 inch notebook; de XPS M1330 met een gewicht van 1,8 kilo en slechts 0,9 inch (2,3 cm) dun. De eigentijdse buitenkant heeft geborstelde aluminium elementen. Je kunt 'm bestellen in de kleuren Tuxedo Zwart, Parel Wit of Diep Rood.

De XPS M1330 is standaard voorzien van een gentegreerde webcam, een ingebouwde afstandsbediening en een Wi-Fi-zoeker die met een druk op de knop op zoek gaat naar een draadloos netwerk, ook al staat de notebook niet aan.

Info: www.dell.com