Dell levert laptop in de kleur van je bankstel

Dell introduceert onder de naam 'Studio' een nieuwe consumentenlijn van felgekleurde notebooks. De grootste computerbouwer ter wereld komt hiermee tegemoet aan de groeiende behoefte aan apparatuur met een opvallend design, zoals de iMacs en iPhones van Apple.

De nieuwe Studio-laptops zijn volgens Dell ontwikkeld voor de 'creatieve gebruiker' die steeds meer eisen stelt aan 'op maat gemaakte' technologische oplossingen.

Kleuren mixen
Het gaat hier niet om een laptopje in slechts drie kleuren; consumenten krijgen de mogelijkheid om hun nieuwe laptop echt te personaliseren. Hiervoor heeft Dell, naast standaard zwart en 6 kleuren (paars, oranje, roze, blauw, rood, groen), de optie toegevoegd om glanzend grijs te combineren met een zwarte, blauwe, roze of rode rand rondom het notebookscherm. De kleurenkeuze bij Dell is daarmee flink ruimer dan bij innovator Apple.

Twee modellen
De eerste Dell-laptops in de nieuwe lijn zijn de Studio 15 en de Studio 17. Deze notebooks combineren een verzorgd design, opvallende visuele elementen zoals een toetsenbordverlichting en een ingebouwde webcam.
De prijs is aantrekkelijk te noemen voor een 'laptop op maat': de Dell Studio-systemen kosten vanaf 578,- (Studio 15, met 15,4 inch monitor) en 728,- (Studio 17, met 17 inch monitor) inclusief BTW en verzendkosten. Ingebouwd mobiel breedband in de laptops is vanaf eind juli beschikbaar.

Info / webshop: www.dell.nl