Developers Paradise – Magento Edition

Voor de vierde maal organiseert Netresearch de Magento developer conference. Van 16 tot 19 september 2013 zal Palma de Mallorca in het teken staan van alles op het gebied van e-commerce.

Het programma is gevarieerd met lezingen, discussies, workshops en netwerken. Het accent tijdens de conferentie ligt op Magento en de uitwisseling van kennis rondom Magento door deelnemers.

Naast het reguliere programma worden participanten gevraagd ideeën aan te dragen voor lezingen en discussies. Deze kunnen via de website aangedragen worden.

Dit jaar doet de organisatie een beroep op de gemeenschap om van het evenement een succes te maken. Voor 31 mei moeten er zeventig inschrijvingen zijn om het evenement door te laten gaan. Participanten kunnen ook sponsors aandragen voor het evenement. Hoe meer sponsors, hoe beter, want het geld dat dit oplevert zal gebruikt worden om de prijs van de tickets voor alle aanwezigen te verlagen. Op de website vind je een ticker die bijhoudt hoeveel sponsors er al binnengehaald zijn.

De ticketverkoop voor de conferentie is inmiddels gestart. een ticket geeft je toegang tot de conferentie inclusief drie overnachtingen en gratis wifi. Ook zijn er diverse activiteiten naast de conferentie waar je met een ticket aan kunt deelnemen.

Developers Conference - Magento edition

Datum: 16-19 september 2013
Plaats: Palma de Mallorca, Spanje
Locatie: Hotel  MELIA Palas Ateneais 
 

– Normale ticket: €1190,-. Verkrijgbaar tot 31mei.
– Late registratie-ticket: €1590,-.

Meer informatie vind je op de website van Developers Paradise en Netresearch.

Developers Paradise – Magento Edition
De vierde editie van Developers Paradise zal plaatsvinden in het zonnige Mallorca van 16 tot 19 september.