Dit zijn de Friends of Search 2016

Het programma van Friends of Search 2016, het grootste searchcongres van Nederland, is compleet. Welke sprekers het podium betreden?

Line-up Friends of Search bekend

Op 11 februari vindt Friends of Search 2016, het grootste searchcongres van Nederland, plaats. Die dag komen internationale experts als Markus Tober (Searchmetrics) en Lee Odden (Toprank) naar Amsterdam.
 
Eerder al was de aanwezigheid van Larry Kim (Wordstream) en Will Reynolds (SEER Interactive) aangekondigd. Friends of Search wordt georganiseerd door brancheorganisaties DDMA en IAB Nederland. 

Toekomstverwachtingen

De searchexperts delen in de Kromhouthal in Amsterdam hun kennis, ervaringen en toekomstverwachtingen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachinemarketing (SEA). 

European Search Personality of the Year

Naast de hierboven genoemde specialisten spreken ook Jim Banks (Biddable Media) en Niels Doerje (HRS Holidays). Naast internationale cases van Adidas en Cheapflights zijn er ook praktijkvoorbeelden van eigen bodem, van Tom Smits (Bol.com), Joris Verwater (Vergelijk.nl) en Martijn Scheijbeler (The Next Web). Het congres staat onder leiding van Bas van den Beld, European Search Personality of the Year 2015. Bekijk hier de volledige line-up.
 
De early-bird tickets voor Friends of Search 2016 zijn inmiddels uitverkocht. Er zijn nog wel reguliere kaarten beschikbaar.

Line-up Friends of Search bekend