Dualsim: twee simkaarten in n mobiel

Er zijn heel wat mensen die twee mobiele telefoons meezeulen. Een voor de priv- en een voor de zakelijke gesprekken. Of handelaren met twee bedrijven die graag gesprekken (en nummers) gescheiden houden. Van het bedrijf Multi Mobile uit Eindhoven komt nu een handzame oplossing.

Multi Mobile had al een tijdje een adapter om twee simkaarten in n toestel te stoppen, nu lanceert het ook een mobiel, de Dualsim, waar twee simkaarten direct inpassen. De GSM kan op twee netwerken tegelijk actief zijn en maken de gebruiker dus bereikbaar via twee verschillende telefoonnummers.

De Dualsim lijkt op de vierkante Sony Ericsson-mobieltjes. Het is een redelijk uitgebreid toestel, met een 1,3 megapixel camera en kan een mobiele internetverbinding opbouwen, zij het via traag gprs. Het toestel bevat een groot 262 duizend kleurendisplay en een microSD-slot voor extra geheugen. De overige functionaliteiten zijn een mp3-speler, agenda en rekenmachine.

Buitenlandse simkaart
Voor reizigers die veel in het buitenland vertoeven kan de Dualsim ook een uitkomst zijn. Dan bel je via een daar flink goedkoper abonnement. De telefoon kan alleen via de website besteld worden.
Prijs: 349,-- | www.mm-gsm.eu