Dualsim voor iedereen met PIECE

Zakelijke gebruikers scheiden graag privé en werk op hun smartphone door middel van dualsim. Helaas biedt lang niet elke smartphone deze optie. PIECE kan je helpen, en maakt van je smartphone een dualsim device.

PIECE

PIECE is een hardware device en ongeveer zo groot als een creditcard met ingebouwde accu die rond de 150 uur mee zou moeten gaan. In het apparaatje kan je praktisch elke soort simkaart plaatsen. Je verbindt PIECE vervolgens met je smartphone via bluetooth en kan via een app gebruik maken van een tweede nummer. Het device is zowel iOS- als Android-compatible.

Naast de dualsim-oplossing biedt het device ook een handige alertfunctie om te zorgen dat je deze niet kwijtraakt. Als PIECE namelijk meer dan tien meter gescheiden wordt van je smartphone maken zowel je smartphone als het apparaat geluid. Bovendien kun je via de app PIECE geluid laten maken mocht je deze niet kunnen vinden. 

Crowdfunded

Het apparaat wordt op dit moment crowdfunded, maar is al lang en breed over het streefbedrag van 35.000 CAD heen. De pre-order prijs ligt op 80 CAD, maar interessant is dat er ook voor kleine bedrijven package deals beschikbaar zijn. Dan kosten tien PIECE's je slechts 50 CAD per stuk. De eerste exemplaren zouden in november geleverd moeten worden.

Dualsim voor iedereen met PIECE
Houd werk en privé gescheiden met deze dualsim-oplossing.