Duik in de wereld van big data tijdens de Big Data Expo

Big Data zal één van de belangrijkste tools zijn voor organisaties van de toekomst. Sterker nog: Bedrijven die gebruik maken van Big Data presteren beter en hebben 20% voordeel op de concurrent (Gartner). De vraag is dan ook niet óf bedrijven aan Big Data moeten doen, maar hoe ze het moeten aanpakken.

Daarom wordt er op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober 2015 de Big Data Expo georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht. Hét nummer 1 Big Data evenement van de Benelux! Naast ontmoeting en netwerken staat dit jaar ‘Hoe start ik met Big Data’ centraal en “Hoe kunt u big data science vertalen naar uw business strategie?”

Jop Esmeijer (TNO), dagvoorzitter Big Data Expo: “Wat je ziet is dat veel organisaties starten met van het idee dat ze "iets" met big data willen doen. Op zich niet zo raar gezien de hype die er ook wel rond deze ontwikkeling speelt. Maar het is heel belangrijk om te werken vanuit een plan: wat zou je dan willen doen en waarom? Wat is je doel en wat heb je nodig om daar te komen.” Bovendien vraagt het implementeren van innovatie die sterk data-gedreven is, ook veel van een organisatie omdat er mogelijk nieuwe manieren van werken ontstaan, nieuwe vaardigheden nodig zijn en misschien wel een hele nieuwe cultuur. Esmeijer: “Het is dan ook zaak om zowel technologie als strategie zo snel en goed mogelijk bij elkaar te brengen, zodat "big data" niet iets van de IT-afdeling is”.

U komt toch ook?

Duik in de wereld van Big Data tijdens de Big Data Expo en ontdek de toegevoegde waarde voor uw organisatie! In diverse lezingenzalen worden vele inspirerende sessies verzorgd door een grote diversiteit aan experts uit binnen- en buitenland. Met lezingen van o.a. Adidas, Google, Twitter, bol.com, RTL Nederland, American Express, Amsterdam Arena en nog veel meer. Een geweldige mogelijkheid om te leren hoe topbedrijven hun data strategieën implementeren!
Laat u informeren over de mogelijkheden om uw onderneming een boost te geven. Hoe kunt u effectiever, efficiënter en maatschappelijk ondernemen met behulp van Big Data? Hoe kunt u Big Data structureel omzetten in betrouwbare inzichten en zo een competitive advantage creëeren?

Remco Wilting (Wehkamp), spreker Big Data Expo: “Ga de hype voorbij en zoek concrete toepassingen. Schroom niet te experimenteren en toon de waarde van Big Data aan. Zorg er voor dat de oplossing schaalbaar is.”

Registreer u direct gratis als bezoeker: 
bigdata-expo.nl/nl/bezoekers/aanmelden-als-bezoeker

De Big Data Expo vindt plaats op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober in hal 4 van de Jaarbeurs Utrecht. Het evenement is na online registratie gratis toegankelijk. Indien u met meerdere personen de beurs wilt bezoeken, zorg er dan voor dat iedereen zich individueel registreert als bezoeker! Zo voorkomt u wachtrijen bij de entree.

Bezoek de site voor meer informatie: bigdata-expo.nl   

Duik in de wereld van big data tijdens de Big Data Expo
Op de Big Data Expo leer je alles over de voordelen van big data.