DutchVDI: gemakkelijk en snel werken, waar je ook bent

Of je nu op kantoor of aan huis werkt, of onderweg bent, met Desktop Online van DutchVDI kun je altijd aan het werk, waar je ook bent. Wij zorgen voor je desktop via virtualisatie en de veiligheid van jouw data terwijl jij rustig kunt werken zonder zorgen.

De service is multiplatform (Windows, Mac), en is ook te gebruiken op een smartphone of tablet. Onze servers staan opgeslagen in een beveiligd datacenter, dus je hoeft nooit bang te zijn dat je data verliest of in verkeer- de handen terecht komt. Ook na een crash of brand kun je weer snel aan het werk, want van dataverlies is geen sprake meer. Erg prettig is de besparing die Desktop Online je oplevert want een eigen serverruimte is niet meer nodig. Desktop Online werkt met licenties, wat kostenbesparend werkt op de apparatuur die je anders zou moeten aanschaffen. Ook het stroomverbruik wordt hiermee teruggedrongen waarmee de service een besparing op de energierekening betekent. Desktop Online wordt geleverd voor een

vast bedrag per maand, dus weet je altijd waar je aan toe bent en wat je moet betalen. Geen verborgen kosten dus. Naast Desktop Online levert DutchVDI ook nog vier andere diensten: • netwerkbeheer Wij adviseren, ontwerpen, installeren en beheren jouw netwerk, servers, pc’s en randapparatuur. Dit kan voor een los tarief of op contractbasis.

  • Backup online Via internet
  • Maak je een backup die opgeslagen wordt in onze beveiligde datacenters. Data kan zo makkelijk weer teruggeplaatst worden na een systeemcrash.
  • Hosted telefonie
  • Een veelzijdige en professionele telefoondienst zonder een kostbare telefooncentrale kan met Hosted Telefonie. De service is schaalbaar en volledig online. Bovendien kan deze service je een kostenbesparing opleveren die kan oplopen tot 30 procent!
  • Hosting
  • We leveren diverse hosting- oplossingen. Of je nu een plek zoekt voor je website, een domein wilt laten registeren of je eigen cloud wilt hebben, onze oplossingen kunnen je hierbij helpen. We voorzien je graag van advies in wat er allemaal mogelijk is. Ben je geïnteresseerd in Desktop Online of in een van onze andere diensten, neem dan gerust contact met ons op via:

www.dutchvdi.nl