Easynet biedt bedrijven gratis videoconferencing

Easynet Global Services biedt bedrijven die niet kunnen vliegen voor zakenreizen door de IJslandse aswolk, gratis toegang tot zijn videoconferencingruimten in Amsterdam.

Bedrijven die zijn gedupeerd door het vliegverbod, kunnen in het kantoor van Easynet kosteloos gebruikmaken van de HD-videoconferencing- en telepresence-faciliteiten.

Vanuit Amsterdam zijn videovergaderingen te houden met een hoge beeld- en geluidskwaliteit met Easynet-vestigingen in onder andere Zaventem, Londen, Parijs en New York. Hierdoor is het ondanks het vliegverbod toch mogelijk om te vergaderen met collega’s, klanten en partners in andere landen. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in dit aanbod, kunnen via de online booking tool een afspraak maken. Ook is het mogelijk te bellen met de receptie van het Easynet-kantoor in Amsterdam via 0207 98 98 98.

Easynet is van mening dat videoconferencing een volwaardig alternatief is voor persoonlijk contact. Bedrijven besparen naast tijd ook op kosten voor vliegtickets en hotelovernachtingen. Bovendien sparen ze het milieu door niet in het vliegtuig te stappen.