EK en Olympische Spelen downloaden naar Outlook

Steeds meer websites gebruiken 'widgets' om informatie van een externe bron te tonen. Zoals het lokale weer. Een producent van widgets biedt het schema van de EK en de Olympische Spelen in diverse formaten aan, zodat je het naar je eigen agenda kunt downloaden.

Veel bedrijven hebben een agenda of kalender op hun website, met eigen activiteiten of externe events. Deze events worden vrijwel altijd in statische tekstvorm aangeboden, maar met een widget kun je de kalender als marketingtool inzetten, zegt kalenderportal MarkThisDate.


DOWNLOADS:

>> Olympische Spelen
>> EK(Euro 2008)

Het introduceerde vorige week kalenderwidgets voor bedrijven, waarmee zij via hun eigen site en in de eigen huisstijl kalenders kunnen aanbieden bestemd voor elektronische agendas.

De kalenderwidgets voor bedrijven kunnen plug & play en volledig in de eigen huisstijl worden toegevoegd aan een website, meldt MarkThisDate. Vervolgens is het voor bezoekers van een site mogelijk om de voorheen statische kalenders nu te downloaden naar alle toonaangevende elektronische agendaformaten, waaronder Outlook, iCal, Lotus Notes en Google Calendar (onder afgebeeld).

Nieuw marketinginstrument
MarkThisDate ziet in de kalenderwidget een nieuw interactief marketinginstrument. Doordat bezoekers de events via de kalenderwidget aan hun agenda hebben toegevoegd, is een bedrijf namelijk permanent aanwezig in de elektronische agenda van bezoekers.

Gerealiseerde contactmomenten met bezoekers die een kalender aan hun agenda hebben toegevoegd, kunnen worden verzilverd via het door MarkThisDate gentroduceerde Calvertising, oftewel Calendar Advertising. Ieder event in een agenda beschikt namelijk over een vrij tekstveld. Bedrijven kunnen dit veld gebruiken om relevante informatie met betrekking tot het event toe te voegen. Dit kan een link naar de online kaartverkoop zijn, informatie van sponsors of de nummers van sms-diensten. Alle boodschappen worden gelezen op het moment dat je als bedrijf alle aandacht van de gebruiker hebt, namelijk wanneer hij zijn agenda checkt. Kalenderwidgets voor bedrijven zijn beschikbaar vanaf 995 euro per jaar.

Speelschema Euro 2008 in bedrijfshuisstijl
Bedrijven kunnen hun eigen events via de kalenderwidget aanbieden of gebruik maken van het uitgebreide kalenderbestand van MarkThisDate, waaronder het speelschema voor Euro 2008 en de Olympische Spelen in Beijing. Voor bedrijven wordt het met de kalenderwidget mogelijk om op hun eigen site en in de nieuwsbrief bijvoorbeeld het speelschema van Euro 2008 in de eigen bedrijfshuisstijl te kunnen aanbieden, aldus Wilfred Stegeman, Marketing Manager van MarkThisDate. Ter illustratie kun je hieronder de speelschema's voor ondermeer Outlook downloaden.

Download Olympische Spelennaar eigen agenda
Download EK naar eigen agenda

Verdere info: www.markthisdate.com