Epson introduceert nieuwe draagbare kantoorprojectoren

Epson heeft nieuwe projectoren aangekondigd. De nieuwe projectoren, zeven in totaal, zijn compact en licht waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn.

Alle aangekondigde projectoren maken gebruik van 3LCD-technologie die samen met een gelijkmatige lichtopbrengst en een contrastverhouding van 10.000:1 moet zorgen voor goede beeldkwaliteit en strakke details.

De netwerk- en connectiviteitsfuncties op de projectoren geeft je flexibiliteit in gebruik. Zo kun je ze inzetten voor een presentatie, maar ook zijn ze te gebruiken binnen een vergadering. Hiervoor heeft Epson een moderator-functie ingebouwd, waarbij één iemand de leiding neemt over de content die geprojecteerd wordt. De projectoren ondersteunen overigens content van vier verschillende bronnen tegelijkertijd.

Zowel oude als nieuwe apparatuur kan samenwerken met de projectoren, waardoor ze bijna altijd binnen een bestaande infrastructuur passen zonder dat er hardware vervangen moet worden. MHL wordt ondersteunt, waardoor je enkel een QR-code met je smart device hoeft te scannen om verbinding met de projectoren te maken.

De Epson EB-S27, EB-X27, EB-W29, EB-98H, EB-945H, EB-955WH en EB-965H zijn vrijwel per direct verkrijgbaar met een vanafprijs van 349 euro, ex. BTW. Ga voor meer informatie over de verschillende modellen naar de newsdesk van Epson.