Erasmus Collegereeks

In 2013 viert de Erasmus Universiteit haar 100 jarige bestaan. De universiteit is opgericht in 1913 door ondernemers met als doel om het onderwijs voor ondernemers te verbeteren. Tot op de dag van vandaag is deze ambitie niet veranderd. De Erasmus Universiteit staat binnen onderzoek en onderwijs bekend als de autoriteit op het gebied van management, bedrijfseconomie en ondernemerschap.

In haar rijke historie heeft de Erasmus Universiteit vele succesvolle on- dernemers voortgebracht en zet zich middels het Erasmus Centre for Entrepreneurship nog steeds in voor ondernemers en het bedrijfsleven op het vlak van onderzoek, educatie en ondersteuning. Zo ook via de Erasmus Collegereeks voor Ondernemers, waar vooraanstaande hoogleraren en succesvolle ondernemers hun visie geven op onderwerpen, die van belang zijn voor jou als ondernemer. Een unieke combinatie van wetenschappelijke kennis en praktijkervaring in een maandelijks college op de Erasmus Universiteit. Elk college wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel. Perfect om even uit de waan van de dag te stappen en aan de groei van uw bedrijf te werken.

www.collegereeks.nl

Congres

De Erasmus Collegereeks is speciaal gericht op groeiondernemers met 10-100 medewerkers. Omdat kennis een cruciale rol speelt in de groei van een onderneming, wordt er op 10 oktober 2013 het Erasmus Entrepreneurship Congress georganiseerd op de Erasmus Universiteit. Het congres staat in het teken van de schakel tussen onderzoek en het bedrijfsleven. Pauline van der Meer Mohr, bestuursvoorzitter van de EUR, zal het congres openen waarna een lijst prominente sprekers hun visie zullen geven op excellent ondernemerschap en de rol van de universiteit hierin. Profiteer van deze unieke gelegenheid en maak gebruik van de kennis en het netwerk van de Erasmus Universiteit. Benieuwd naar de lijst met sprekers en meer informatie over het programma van de dag? Check de website!

www.eur.nl/ondernemerschap/eventsĀ 
ww.entrepreneurshipcongress.nl

MKB Proof 2013