Exact Online lanceert app voor iPad

Exact Online heeft een app voor de iPad gelanceerd. Met de app kun je op ieder moment de status van je boekhouding inzien.

Exact Online voor iPad geeft een volledig overzicht van alle belangrijke financiële informatie bij de bedrijfsvoering, zoals de openstaande posten van klanten en leverancier  en de belastingaangifte. Ook zijn de belangrijkste gegevens van relaties op elk moment bij de hand. Inkoopfacturen, verkoopfacturen of bankafschriften die als PDF zijn ontvangen via e-mail kun je binnen Exact Online uploaden, zodat deze automatisch worden verwerkt binnen de administratie. Deze documenten kunnen ook worden toegevoegd door er via de app een foto van te maken met de camera van de iPad.

Samenwerken

De app maakt volgens Exact de samenwerking tussen ondernemer en accountant makkelijker. Ondernemers die hun administratie hebben uitbesteed kunnen via Exact Online voor iPad bijvoorbeeld de btw-aangifte die de accountant klaarzet, goed- of afkeuren. Uiteraard kunnen zij ook heel eenvoudig de inkoopfacturen, verkoopfacturen en bankdocumenten uploaden die de accountant nodig heeft voor de verwerking van de boekhouding.

Exact Online