Fixmo brengt nieuwe tools naar versie 2.0

De Fixmo Tools-applicatie voor gebruikers van de BlackBerry zal eind november een upgrade krijgen naar versie 2.0. In deze versie zijn enkele nieuwe tools opgenomen waarmee je meer uit je smartphone kunt halen.

Zo komt versie 2.0 met Remote Print om op afstand te printen. Met de tool kun je draadloos printopdrachten vanaf je smartphone naar je printer versturen, waaronder e-mails en pdf's.

Daarnaast stelt Wifi Media Backup je in staat om draadloos en op de achtergrond bestanden zoals foto's en video's van je BlackBerry naar je pc te sturen. Ook kun je met Wifi File Transfer bestanden vanaf je pc of Mac op je smartphone zetten via je browser.

Momenteel is versie 1.5 van Fixmo Tools beschikbaar. De 'toolbelt' combineert verschillende programma's die voor zakelijke gebruikers van een BlackBerry handig kunnen zijn.

SMS Recovery bewaart bijvoorbeeld een backup van elk ontvangen of verstuurd smsje en het aan je agenda gekoppelde Silencer zorgt ervoor dat je telefoon niet afgaat tijdens vergaderingen.