Follow Friday win een boekenpakket

Het is weer vrijdag, de week is bijna weer voorbij en op Twitter is het dus weer tijd voor Follow Friday. Raad je ons aan bij je volgers, dan zijn wij gelukkig en maak jij kans op een boekenpakket.

Deze bestaat uit twee boeken: 'Ontdek de iPad', waarin je leest hoe je het meeste uit je iPad kunt halen en 'Flexibele websites en blogs met WordPress', dat je leert hoe je WordPress naar je hand kunt zetten.

Zo werkt het

Wat vragen we van je? Zet ons in een #FF'je en meld daarachter waarom jij vindt dat anderen ons zouden moeten volgen op Twitter. Concreet:  tik in je Twitter-veld: '#FF @winmag_pro - endanhierjouwreden'. Dat is alles. Dit kan tot 23:59 vanavond (4 februari).

Wij kiezen vervolgens het meest originele en gemeende FF-bericht. Nog geen lid van onze Twitter? Ga dan nu naar twitter.com/winmag_pro en volg ons.

Prijzen

  • Ontdek de iPad door Giesbert Damaschke (t.w.v. € 19,90)

  • Flexibele websites en blogs met WordPress door Veerle verbert en Bert-Jan Groenewolt (t.w.v. € 12,50)

Uitleg

Iedere vrijdag zet je in een tweet allemaal mensen waarvan jij denkt dat ze het volgen waard zijn. Op die manier wissel je dus snel veel contacten uit. Op Follow Friday is het meestal druk met tweets over #followfriday of #FF. Het hekje geeft aan dat het een onderwerp is waar mensen op kunnen inhaken. Als je zou zoeken op #followfriday of #FF dan kom je ontzettend veel tweets tegen van mensen die nieuwe volgers zoeken.