Follow Friday - win een Leather iPad Case

In het bezit van een iPad en volg je ons op Twitter? Vandaag een gouden combinatie: doe mee met Follow Friday en win een iPad Leather Case.

IPad-bezitters zijn eigenlijk altijd, maar zeker vandaag bij ons aan het goede adres. Niet alleen kun je een digitale versie van ons papieren magazine lezen op Apple's tablet, vandaag kom je ook in aanmerking voor een Leather iPad Case. Onze dank gaat deze keer uit naar Megagadgets, voor het beschikbaar stellen ervan.

Zo werkt het

Wat vragen we van je? Zet ons in een #FF'je en meld daarachter waarom jij vindt dat anderen ons zouden moeten volgen op Twitter. Concreet:  tik in je Twitter-veld: '#FF @DFPro - endanhierjouwreden'. Dat is alles. Dit kan tot 23:59 vanavond (8 oktober).

Wij kiezen het meest originele en gemeende FF-bericht .

Nog geen lid van onze Twitter? Ga dan nu naar twitter.com/winmag_pro en volg ons.

Prijzen:

  • Leather iPad Case (t.w.v. € 29,95)

 

Uitleg

Iedere vrijdag zet je in een Tweet (een berichtje dus) allemaal mensen waarvan jij denkt dat ze het volgen waard zijn. Op die manier wissel je dus snel veel contacten uit. Op Follow Friday is het meestal druk met Tweets over #followfriday of #ff. Het hekje geeft aan dat het een onderwerp is waar mensen op kunnen inhaken. Als je zou zoeken op #followfriday of #ff dan kom je ontzettend veel tweets tegen van mensen die nieuwe followers zoeken.