Gebruik je Android-smartphone op je desktop

Je kunt steeds meer met de gemiddelde smartphone, het is in feite een pc op zakformaat. Maar sommige functionaliteiten werken toch echt beter op je desktop. Het zou dan ook ideaal zijn om je smartphone via je pc te kunnen besturen. En met Vysor kan dit.

Vysor is een Chrome-extensie die een volledig functionerende versie van Android op je desktop laat zien. Hierbij kun je het operating system besturen met je muis en zelfs met sneltoetsen. Om je toestel via je desktop te gebruiken, sluit je deze met een usb-kabel aan op je pc.

Gebruik

Prettig is dat Vysor met elk operating system te gebruiken is en bijna elke Android-smartphone ondersteund wordt. Hoewel de software bedoeld is voor ontwikkelaars die niet langer in een emulator willen werken, kan eigenlijk iedereen genieten van de voordelen. Het uittypen van lange berichten is zo'n voordeel, maar natuurlijk kun je ook van het grote scherm gebruik maken om spelletjes te spelen.

Beta

Vysor is nu nog in beta die uitgelekt is via Reddit, maar de extensie is al wel goed te gebruiken. De extensie is gratis te installeren via de Chrome Webstore.