Gerucht: Apple houdt event op 15 maart

Apple houdt mogelijk een event op 15 maart. Dit zou het tweede jaar op rij zijn dat het bedrijf een evenement in maart organiseert.

Apple event in maart

Vorig jaar introduceerde Apple in haar event in maart onder meer een 12-inch MacBook. Dit jaar richt het bedrijf zich volgens 9to5Mac op de drie mobiele productcategoriëen: de iPhone, de iPad en de Apple Watch.

Apple iPhone 5SE

Een van de geruchten draait om een nieuwe iPhone, de zogenaamde iPhone 5SE. Dit zou een 4-inch iPhone zijn met specificaties in lijn met de iPhone 6S en iPhone 6S Plus. Het toestel ondersteunt mogelijk ook Live Photos en Apple Pay en heeft een ontwerp met afgeronde hoeken dat vergelijkbaar is met het design van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus. Of het toestel ook 3D Touch ondersteunt, is echter niet bekend.

Apple iPad Air 3

Ook zou Apple een nieuwe iPad Air introduceren. Hoewel deze 9.7-inch tablet meer als een upgrade van de iPad Air 2 voelt, krijgt de tablet mogelijk wel enkele nieuwe features. Een van die features is de Smart Connector waarmee je accessoires als het Smart Keyboard op de tablet aan kunt sluiten. Deze troffen we eerder aan op de iPad Pro.

Apple Watch

Als laatste heeft Apple waarschijnlijk tijd ingeruimd voor de Apple Watch. Het gaat dan niet om een nieuwe Apple Watch, maar wel een software-upgrade. Ook introduceert Apple mogelijk nieuwe bandjes voor hun smartwatch.

Of Apple daadwerkelijk een evenement organiseert op 15 maart zullen we snel genoeg horen. Concurrent Samsung doet dat deze maand al.

Gerucht: Apple houdt event op 15 maart
Het zou het tweede jaar op rij zijn dat Apple een evenement organiseert in maart.