Gezocht: fulltime research-redacteur (m/v) voor de versterking van onze redactie

Heb je altijd al willen weten over nieuwe media, ICT, muziek, gadgets en ondernemen? Wij hebben per direct een fulltime aanstelling beschikbaar op de redactie.

Crisis of geen crisis: wij beuken gewoon door en zijn hard op zoek naar versterking van onze redactie. Dus als jij beschikt over een lading kennis en vaardigheden waar wij stil van worden, brede algemene kennis en kun je makkelijk doelgroepgericht en mediaspecifiek schrijven, dan zou ik niet wachten om deze kans te grijpen.

Zoals de titel al aangeeft gaat het gaat hier niet om 'zomaar' een redactiefunctie. Als research redacteur ondersteun je hoofdredactie en uitgever door je diep in onderwerpen te graven, zaken uit te zoeken en op een rij te zetten, feiten te checken, infographics te maken en onderzoek te doen. De onderste steen boven krijgen en dat helder op papier krijgen, dat is waar het om draait.

Voel jij je thuis in een jong team waar goede idee├źn ruimte krijgen en deadlines worden weggewerkt als zoete koek? Grijp dan je kans.