GFI EndPointSecurity

Een firewall is allang niet meer voldoende om je bedrijfsnetwerk te beveiligingen tegen digitale gevaren. Goede endpoint security is onmisbaar. GFI EndPointSecurity biedt een degelijke bescherming voor de 'eindpunten' van je netwerk.

De eerste keer dat GFI EndPoint Security wordt gestart, verschijnt een wizard die je helpt bij het instellen van de beveiliging. Handig is hierbij dat de makers hebben ingezien dat elke bedrijfssituatie uniek is en het instellen van de losse onderdelen niet verplicht stellen.

De suite beschermt tegen een groot aantal ‘randapparaten’. In de door ons bekeken versie telden wij achttien verschillende risicocomponenten. Denk hierbij aan de voor de hand liggende onderdelen zoals Bluetooth-apparaten, SD-geheugenkaarten, scanapparatuur en FireWire-poorten, maar ook aan modems en printers.

Het beveiligingspakket werkt op basis van gebruikersgroepen, waarbij je de mogelijkheid hebt om voor elke groep te definiëren tegen welke externe apparaten zij worden beschermd.

In geval van nood zijn er verschillende manieren waarop je door GFI EndPoint Security kan worden gewaarschuwd. De notificatie kan worden afgestemd op de werkuren van de beheerder.

Prijs: € 9,- per computer
Info: www.gfi.nl/endpointsecurity