GIGABYTE B75M-D3V: zakelijk bord voor Ivy Bridge

GIGABYTE introduceert met de nieuwe Series B75 een moederbordenlijn die speciaal ontwikkeld is voor Ivy Bridge, de nieuwste generatie Intel-processoren.

De B75M-D3V is één van deze varianten en onderscheidt zich met een vrij compact formaat en een gunstige prijs. Toch beschikt het bord over verschillende eigenschappen die je ook terugvindt op de veel duurdere modellen.

Zo heeft de B75M-D3V een zogenoemde UEFI Dual Bios, waarbij je systeem bij een beschadiging van de bios kan terugvallen op een tweede bios. Bovendien beschikt het bord over een aantal zakelijke functies zoals de ondersteuning voor Intel Wireless Display, backup zelfs al de pc uit staat en het blokkeren van ongewenste usb-apparaten.

Zoals alle borden uit de nieuwe Series B75 is ook de B75M- D3V uitgerust met GIGABYTE'S Ultra Durable 4-technologie. Dit is een reeks van oplossingen die het moederbord erg duurzaam maken. Denk daarbij aan het gebruik van hoogwaardige materialen en aanpassingen die het bord minder vatbaar maken voor statische elektriciteit, hoge temperaturen of het uitvallen van de stroom.

Prijs: € 69,- (incl. btw)
Info: www.giga-byte.nl.