GIGABYTE H77M-D3H: klaar voor Ivy Bridge

GIGABYTE introduceert met de nieuwe Series 7 een moederbordenlijn die speciaal ontwikkeld is voor Ivy Bridge, de nieuwste generatie Intel-processoren.

De H77M-D3H is één van deze varianten en onderscheidt zich met een vrij compact formaat en een gunstige prijs. Toch beschikt het bord over verschillende eigenschappen die je ook terugvindt op de veel duurdere modellen. Zo heeft de H77M-D3H een zogenoemde UEFI Dual Bios, waarbij je systeem bij een beschadiging van de bios kan terugvallen op een tweede bios.

Bovendien bouwt GIGABYTE een 3D BIOS in. Deze toont je een 3d-model van jouw moederbord. Door te klikken op bepaalde delen, zoals poorten of de socket krijg je de bijbehorende instellingen op je scherm. Zo zie je dus direct op welke gedeeltes je wijzigingen van invloed zijn.

Ultra Durable 4

Zoals alle borden uit de nieuwe Series 7 is ook de H77M-D3H uitgerust met GIGABYTE'S Ultra Durable 4-technologie.Dit is een reeks van oplossingen die het moederbord erg duurzaam maken. Denk daarbij aan het gebruik van hoogwaardige materialen en aanpassingen die het bord minder vatbaar maken voor statische elektriciteit,hoge temperaturen of het uitvallen van de stroom.