Gigabyte introduceert Brazos-moederbord

Op zoek naar een compact systeem voor op je kantoor of thuiswerkdesktop? Gigabyte biedt vanaf nu een perfecte basis voor het samenstellen van een compact werkpaard met de GA-E350N-USB3.

De GA-E350N-USB3 draait op basis van AMD's energiezuinige Brazos-platform en biedt een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Dat alles op het compacte mini-ITX-moederbordformaat.
Ondanks de compacte afmetingen van het bord bevat het alle ingrediƫnten die je nodig hebt voor het bouwen van een zeer compleet systeem.

De bouw van het moederbord is gebaseerd op Gigabyte's strenge Ultra Durable 3-principe en bestaat dus volledig uit hoogwaardige onderdelen. Aan de basis staat AMD's E-350 dual core-processor. Een Radeon 6310 grafische videochip zorgt voor vloeiende beeld- en Blu-Ray-HD-videoweergave.

Ook is een hdmi-aansluiting aanwezig, net als een 7.1-surround-geluidsuitgang, twee usb 3.0-poorten, vier usb 2.0-poorten en vier sata-poorten. Mocht het bios beschadigd raken, dan is er dankzij het DualBIOS-systeem altijd een backup aanwezig. De A-E350N-USB3 is te koop voor 126 euro exclusief btw.