Globe camerabeveiliging

Globe levert hoogwaardige kwaliteit camerabeveiliging en ontwikkelt daar continu in door. Doordat Globe alleen beveiliging levert die aan de hoogste eisen voldoet, is het assortiment wellicht minder breed, maar ben je wel verzekerd van de laatste generatie camerabeveiliging.

Daarnaast biedt het assortiment overzichtelijkheid, voor het mkb bijzonder prettig. Naast de kwaliteit ligt de focus ook op de gebruiksvriendelijkheid van de producten. Zowel installatie als de bediening is begrijpelijk voor de klant. Alle systemen beschikken uiteraard over alle moderne technieken zoals live-beeld via je smart-phone of tablet, inloggen op afstand via een PC op je systeem, opnemen bij detectie van beweging en opnames die je enkele weken in hoge kwaliteit kunt bewaren.

Ook de service die het bedrijf levert is meer dan prima. Zo doet Globe gratis inventarisaties op locatie, verzorgen ze landelijk je installatie en is er een gratis helpdesk als je achteraf vragen hebt. Het afgelopen jaar heeft het bedrijf zich behoorlijk ontwikkeld. Het bedrijf opereert vanuit twee vestigingen in Nederland. Net onder Groningen staat het hoofdkantoor. De tweede vestiging ligt centraal in het land, namelijk in Nieuwegein. In 2013 heeft Globe haar IP High Definition cameralijn verder uitgebreid, de toekomst op het gebied van camerabeveiliging. We zijn steeds meer gewend aan HD-beelden en Globe laat dit nu ook terugkomen in de camerabeveiliging.

Tot slot heeft het bedrijf een extra service toegevoegd: Camerabeveiliging Lease. Zo kunnen ondernemers voor een vast laag maandtarief de camerabeveiliging leasen. Bedrijven kunnen hierdoor voor een bedrag van 39 euro per maand al volledig in HD beveiligd zijn.

Prijs: vanaf € 39,- per maand
Infowww.globe-camerabeveiliging.com

MKB Best Choice 2013