GraphicMail: Je eigen nieuwsbrief op maat

Het versturen van een e-mailmarketingcampagne of nieuwsbrief is makkelijker gezegd dan gedaan. Als je er een professionele uitstraling aan wilt geven vereist het vaak de nodige kennis van html. GraphicMail biedt een grote hoeveelheid templates waardoor deze kennis niet langer een vereiste is.

Voor het aanmaken van een eigen nieuwsbrief gebruik je de eenvoudige drag & drop-editor die recentelijk een grote update heeft ondergaan. In deze editor kun je kiezen uit één van de honderd templates van GraphicMail. Deze hebben een professionele uitstraling en zijn uitgebreid getest in verschillende mailprogramma’s voor een optimale weergave. Ook is het mogelijk een persoonlijke template door GraphicMail te laten ontwerpen.

De nieuwsbrieven kun je niet alleen via e-mail versturen maar je kunt ook gebruik maken van social share. Hiermee breid je je campagne uit naar social media enverspreid je je nieuws eenvoudig via Twitter, Facebook en LinkedIn voor een nog groter bereik. 

Een volgende stap is natuurlijk het selecteren van geadresseerden. Met GraphicMail kun je eenvoudig contactenlijsten beheren en aanpassen.  Ook kun je een contactformulier opstellen zodat je ook nieuwe geadresseerden kunt werven.

GraphicMail bestaat dit jaar vijf jaar en dat wordt deze maand gevierd. Dit vieren ze met de introductie van een nieuwe editor en met een gratis editie van hun dienst. Hiermee zijn ze één van de weinige Nederlandse ESP's die een gratis oplossing aanbieden voor het versturen van e-mail-marketingcampagnes en nieuwsbrieven.

Prijs: vanaf €0,- per maand

Info: www.graphicmail.nl