Gratis extra toner bij Lexmark-laserprinter

Lexmark lanceert een actie met gratis 6K toner op de T640 serie gedurende de maanden november en december.
De modellen in Lexmarks T-serie combineren de prestaties en veelzijdigheid van high-performance printers met de functies die voorheen alleen op duurdere multifunctionele producten (MFP) zaten.

De Lexmark T640, heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee maatoplossingen te maken zijn in combinatie met de Lexmark Document Solution Suite. Daarmee kunnen diverse iconen worden aangemaakt die aan specifieke workflow-processen worden gekoppeld. Dit was voorheen alleen beschikbaar voor MFPs. De nieuwe modellen zijn vooral gericht op sectoren als financile dienstverlening, retail, zorg en overheid, waar veel papierintensieve processen plaatsvinden.

Gebruiksgemak en prestaties
De modellen in de T-serie zijn de eerste laserprinters met een USB Direct interface voor het printen van documenten vanaf flash geheugenapparaten. Zo kunnen gebruikers eenvoudig documenten printen zonder tussenkomst van een computer.

Dankzij de mogelijkheid favoriete websites op te slaan in de printer is het mogelijk deze snel te downloaden en af te drukken.

De gebruikersinterface toont afbeeldingen om gebruikelijke handelingen te ondersteunen. Met specifieke show me-afbeeldingen ziet de gebruiker precies wat hij of zij moet doen. Meer specifiekere handelingen, zoals het aanpassen van het formaat voor een papierlade, worden begeleid met tell me more-afbeeldingen. Hierdoor wordt het aantal vragen aan de helpdesk sterk verminderd.

Met een printsnelheid van 33 paginas per minuut is de Lexmark T640 een van de snelste in zijn klasse.

Beveiliging en netwerkmogelijkheden
De T640-lijn biedt diverse beveiligingsfuncties voor organisaties die te maken hebben met beveiliging van documenten of netwerken. Vertrouwelijke printtaken kunnen worden opgeslagen in de printer en eenvoudig worden vrijgegeven door de geautoriseerde gebruiker, door het invoeren van een zelfgekozen pincode. Daarnaast biedt de T-serie document-encryptie en printerbeheer.

Netwerken met de T640-lijn, is nu nog eenvoudiger met de interne print-servers. Deze ondersteunen Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, Fiber Ethernet en draadloze technologien.


Dit is een doorgeplaatst persbericht. De redactie van WINMAG is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud hiervan. Zelf een persbericht laten doorplaatsen op deze website? Neem dan contact op met onze sales-afdeling: 015-2153232.