Gratis internetstorage voor digibeten

Technisch ingestelde internetgebruikers gebruiken ftp-servers om grote bestanden tijdelijk te parkeren, zodat een ander ze daar vanaf kan plukken. Mamut Teamwork 2006 is een gebruiksvriendelijke Windows-schil om dit soort krachtige internetfuncties heen en daarmee 'ideaal voor digibeten', aldus een persbericht.

Mamut Teamwork 2006 is, zoals de naam al aangeeft, software om teams makkelijker via internet te laten samenwerken. Het is vooral gericht op het delen en uitwisselen van bestanden, en dat op een veiliger manier dan via de e-mail of openbare ftp-servers. Een tweede hoofdfunctie van Mamut Teamwork 2006 is het automatisch backup-en van belangrijke gegevens naar de 'online parkeerplaats' die je gratis cadeau krijgt als je het Mamut Teamwork-programma downloadt.

Aanbieding voor WINMAG-lezers

Extra opslagruimte!Op de webpagina www.mamut.com/nl/teamwork/winmag vind je een speciale aanbieding: in totaal 1,25 GB aan opslag bij je gratis registratie!

Wie de opslag-/uitwisseldienst bevalt en meer opslagruimte nodig heeft dan de gratis 250 MB (particulieren) of 500 MB (bedrijven), kan 'storage' op de Mamut-internetserver bijkopen in de vorm van een abonnement (vanaf 11 euro per maand voor 5 GB extra). Maar een kennismaking met de dienst van Mamut is hoe dan ook geheel kosteloos. Een prima deal! En wel zo handig, want WINMAG denkt dat de oplossing niet voor iedereen de perfecte oplossing is, gezien enkele beperkingen van de Mamut-software.