Gratis webconferencing in zakenhotel

Wij dachten altijd dat zakenhotels concurrenten waren van online-vergaderdiensten. Immers: virtuele vergaderingen kunnen een alternatief zijn voor echte. Verkeerd gedacht. Het Moevenpick Hotel ziet webvergaderen als een logische aanvulling op de eigen service.

Het 408 kamers tellende Moevenpick Hotel Amsterdam City Centre biedt haar gasten vanaf 1 april de mogelijkheid tot gratis webconferencing. De nieuwe service is het resultaat van een samenwerking met Netviewer AG, een bekende Europese aanbieder van vergaderdiensten op internet. Vorig jaar behaalde de vergaderdienst van Netviewer een uitstekende score in een test van WINMAG Pro.

Samenwerking
Netviewer AG verklaart de samenwerking met het hotelwezen als een logische uitbreiding op de service van een zakelijke ontmoetingsplaats: "Webconferencing maakt het zakelijke gasten mogelijk om via het internet te vergaderen, waardoor het eenvoudig wordt om meerdere deelnemers op korte termijn aan n 'tafel' te krijgen."


Samen aan een document werken, optioneel met een webcambeeld erbij.

Vergaderzalen
Alle computers in de vergaderzalen van het Mvenpick Hotel Amsterdam City Centre zijn uitgerust met de Netviewer Meet-oplossing (software), webcams en headsets. Hotelgasten kunnen hier kosteloos gebruik van maken.


De ingang van het Amsterdamse Moevenpick hotel annex zakencentrum.

Info: www.moevenpick-hotels.com en www.netviewer.nl