Gratis whitepaper voor vdi-optimalisatie

PQR en Login Consultants hebben een gratis, onafhankelijke whitepaper beschikbaar gesteld voor het optimaliseren van virtuele Windows XP- en Windows 7-desktops.

Ruben Spruijt, Technology Officer van PQR: “Om Windows 7 gevirtualiseerd zo goed mogelijk te laten presteren, zijn meerder optimalisaties aan te bevelen. We beschrijven deze best practices in de whitepaper en tonen aan waar en hoe het snelste prestatiewinst geboekt kan worden. Eén van de meest opvallende resultaten van ons nieuwe onderzoek, noemen we binnen het project de ‘Red Bull instelling’. En – zoals verwacht mag worden met zo’n naam – we geven de gevirtualiseerde Windows XP en Windows 7 desktops daarmee echt vleugels.

De whitepaper is het resultaat van een onafhankelijk onderzoek dat begin vorig jaar is opgestart door PQR en Login Consultants. Uit het onderzoek blijkt dat de storage-oplossing vaak de flessenhals van de virtuele omgeving is.

Alle testen zijn uitgevoerd met vSphere 4.0 U2 of 4.1 als hypervisor. Behalve de specifieke aanbevelingen voor vSphere, zijn alle Windows gerelateerde conclusies geldig voor alle hypervisors, zoals XenServer en Hyper-V, of vdi-oplossingen.

De whitepaper is gratis te downloaden vanafde site www.virtualrealitycheck.net.