Grip op je boekhouding met Kleisteen

Ieder bedrijf krijgt ermee te maken: de boekhouding. Leuk is het niet bepaald, maar tegenwoordig kan het voor MKB'ers een stuk transparanter en gemakkelijker. Met Online Boekhouden van Kleisteen hebben jij n je accountant overal toegang tot je financile adminstratie. En dat biedt voordelen.

In een omgeving waar je overal en altijd via internet de beschikking hebt over actuele informatie, is het vreemd en niet meer van deze tijd dat er om de zoveel tijd een boekhouder moet langskomen om je administratie bij te werken. Dit statische gebeuren kun je in één klap verbeteren door te kiezen voor een online administratieoplossing.

Kleisteen Online Boekhouden zorgt er niet alleen voor dat je overal de toegang hebt tot je financiële gegevens, maar ontzorgt ook het applicatiebeheer. Denk aan zaken als de backup, het onderhoud en het beheer van je boekhoudpakket; al die zaken zijn niet meer nodig met Kleisteen Online Boekhouden. Kleisteen zorgt daarvoor; de applicatie draait immers op hun servers en jij maakt er via het internet gebruik van.