Handboek Het Nieuwe Werken: alles over werken 2.0

In het 'Handboek Het Nieuwe Werken' hebben we de beste artikelen over HNW voor je verzameld. Deze 154-pagina tellende digitale uitgave is nu verkrijgbaar via Zinio.

Als er één ontwikkeling is die niet lijkt te keren en een diepe impact heeft op hoe we leven en werken in Nederland, dan is het wel Het Nieuwe Werken, vaak afgekort tot 'HNW'. We werken steeds vaker op plaatsen waar het ons uitkomt en op tijden waarop het ons schikt. Van negen tot vijf op kantoor zitten is geen vanzelfsprekendheid meer. Thuiswerken wordt steeds populairder en maakt werknemers – onder de juiste omstandigheden en voorwaarden - aantoonbaar productiever en flexibeler.

HNW heeft niet alleen invloed op hoe we ons werk verrichten, maar raakt aan allerlei andere aspecten die breder gaan dan alleen de economie. Denk aan het transport, flexibel werken kan helpen het fileprobleem te verminderen. De noodzaak met zijn allen om acht uur naar kantoor te reizen wordt immers minder en dat scheelt drukte op het asfalt. Maar ook de inrichting van privélevens veranderen, grenzen tussen werk en privé vervagen.

Er is wel één maar: HNW vereist goede ict-voorzieningen. We moeten immers overal op over de juiste informatie kunnen beschikken en overal productief kunnen zijn. En veiligheid is daarbij geen luxe maar noodzaak. Gelukkig rukt cloud computing op, worden smartphones en laptops steeds krachtiger en knaagt digitale telefonie letterlijk aan de grenzen van communicatie.

In dit Handboek hebben we artikelen uit WINMAG Pro, Baaz en MKB Proof verzameld. Artikelen die je kunnen helpen met het doen van juiste investeringen en het maken van de juiste keuzes wat betreft deze ict-voorzieningen. Want uiteindelijk blijft ook Het Nieuwe Werken én de 'uitrol' daarvan gewoon mensenwerk.

Gratis

Handboek Het Nieuwe Werken is helemaal gratis en kun je hier bekijken.

Handboek HNW
[block] [par]De beste artikelen over HNW verzameld[/par] [par] [url link="http://issuu.com/clipboardpublishing/docs/handboek_het_nieuwe_werken?mode=window&backgroundColor=%23222222"]Lees hier gratis[/url] [/par] [/block]
Handboek Het Nieuwe Werken, alles over werken 2.0
In dit gratis 154-pagina's tellende handboek lees je alles over HNW.