Hands on: Online boekhouden met Kleisteen

Kleisteen ken je waarschijnlijk van het Online Boekhouden waarmee jij en je accountant overal toegang hebben tot je financiële administratie. Kleisteen Online Boekhouden zorgt er niet alleen voor dat je overal de toegang hebt tot je financiële gegevens, maar ontzorgt ook het applicatiebeheer.

Denk aan zaken als de backup, het onderhoud en het beheer van je  boekhoudpakket; al die zaken zijn niet meer nodig. Kleisteen zorgt daarvoor; de applicatie draait immers op hun servers en jij maakt er via het internet gebruik van.

Maar Kleisteen doet meer en onderscheidt zich op verschillende manieren van andere spelers op de markt. Zo kun je het boekhoudpakket bij Kleisteen uitbreiden met verschillende functionaliteiten zonder dat er direct een torenhoog prijskaartje aan hangt. Denk bijvoorbeeld aan projectbeheer, producten factureren, meerdere talen en valuta's gebruiken en zelfs online voorraadbeheer.

Al deze functionaliteiten kun je toevoegen terwijl je pakket nog altijd zeer betaalbaar is. Niet voor niets luidt de slogan: Kleisteen groeit met je mee. Overigens krijg je bij het voordelig geprijsde basispakket ook al veel extra functionaliteiten die je bij andere aanbieders niet zo snel zult vinden. Zo kun je met deze versie investeringen boeken (vaste activa) en e-bankieren.

Kleisteen is niet de eerste de beste aanbieder op de markt, al in 2003 introduceerde de organisatie een van de eerste boekhoudpakketen die volledig online opereerde. In de afgelopen jaren is het pakket, in samenspraak met vele klanten, steeds verder uitgebreid waardoor het uitgegroeid is tot een volwaardig administratiepakket.

Prijs: Vanaf € 15,- per maand
Info: www.kleisteen.nl