HP introduceert de HP Sprout Pro

De Sprout van HP is al sinds 2014 op de markt, ondanks dat we in Nederland nog niet met de 3D-pc aan de slag kunnen. Nu is ook het zakelijke segment voorzien van een op maat ontwikkelde Sprout met de HP Sprout Pro.

HP Sprout Pro

Met de Sprout is het mogelijk objecten in 2D en 3D te scannen en te digitaliseren voor verdere bewerking. De HP Sprout Pro is speciaal bedoeld voor de creatieve en educatieve sector. Professionals kunnen met behulp van de Sprout Companion voor Skype for Business hun beeldscherm tijdens een Skype-call delen en samenwerken, terwijl je met een pen en mat een whiteboard kan gebruiken voor notities. Met de HP External Display Mixer kun je de Sprout dual screen delen, maar ook de feed van de webcam of camera is via deze mixer te delen. De HP Magnifier tenslotte vervangt een documentcamera; gebruikers kunnen objecten live delen met een publiek en op het object inzoomen en foto’s maken tijdens het presenteren.

De HP Sprout Pro voor educatie

Ook voor de educatieve sector is de pc geschikt. Naast de functies zoals hierboven beschreven, is leren en creëren met de HP Sprout Pro ook gewoon leuk. Het apparaat stelt docenten in staat interactief en intuïtief les te geven, terwijl studenten op een heel andere en nieuwe manier de lesstof tot zich kunnen nemen. Lees hier meer over Sprout in het onderwijs.

De adviesprijs bedraagt 2599,- euro, wanneer de HP Sprout Pro naar Nederland komt is nog niet bekend.

HP introduceert de HP Sprout Pro
Scan objecten naar 2D- en 3D-beelden om digitaal te bewerken.