HP introduceert nieuwe line-up ZBook workstations

Jim Zafarana, de general manager en hoofd workstations en thin clients introduceert de HP Zbook workstations onder de slogan ‘reinvent everything’, gericht op industriebreed gebruik, van medische en wetenschappelijke toepassingen tot de entertainment-industrie.

Zafrana haalt drie innovaties van HP aan die het bedrijf eerder dit jaar introduceerde: de Z-Turbo Drive, de Dreamcolor Display en HP RGS. Ontwikkeld op basis van vraag vanuit de markt ontwikkelde HP deze innovaties met goede reden. Het is, wat Zafrana noemt, ‘customer driven innovation’, wat een HP laat zien die niet blind nieuwe producten introduceert, maar innoveert waar het nodig is.

HP ZBook

‘Stilstaan is geen optie’, zegt Zafarana. ‘De industrie heeft innovatie nodig, en dat is waar wij ons op richten.’ Om zijn woorden kracht bij te zetten onthult Zafarana een nieuwe line-up van ZBooks, de mobiele workstations van HP. Deze line-up bestaat uit vier ZBooks, de ZBook 15U, De ZBook 15, de ZBook 17 en de ZBook Studio. Voorzien van de nieuwste innovaties van HP zijn ze gericht op de zwaarste klussen, zonder de aantrekkelijkheid te verliezen die consumenten notebooks zo typeren.

Op de verschillende specificaties tussen de ZBooks ging HP niet in, maar hier komen we later nog op terug met een update.

HP introduceert nieuwe line-up ZBook workstations
De herontdekking van de mobiele workstation met de nieuwe ZBooks.