HP Spectre x360 limited edition; elegante notebook on the go

Functionaliteit en flexibiliteit komen samen in het strakke design van HP’s limited edition Spectre x360. Hoe je deze convertible notebook ook wendt of keert, de Spectre is je van dienst in alle mogelijke posities. En met een indrukwekkende batterijduur van maar liefst 12,5 uur kun je van Amsterdam tot aan San Francisco minstens vijf films kijken zonder tussentijds te moeten laden. Dit in combinatie met zijn lichtgewicht design maakt de Spectre x360 tot zeer aangenaam reisgezelschap.

De HP Spectre x360 blinkt uit vanwege zijn unieke design. Met een behuizing ogenschijnlijk gevormd uit één stuk aluminium, uitgevoerd in een Ash Silver met koper geaccentueerde kleurstelling is de HP Spectre x360 een waar collectorsitem. De strakke lijnen en het slanke profiel onderstrepen de handzaamheid van deze HP Spectre x360 limited edition, want dankzij deze lichte uitvoering – de notebook weegt slecht 1,4 kg en heeft een profiel van 15mm - is de HP Spectre x360 eenvoudig mee te nemen.

De HP Spectre x360 heeft duurzame scharnieren waarmee het scherm 360° kan draaien. Zet de laptop volledig rechtop om bijvoorbeeld films op afstand te kijken, zet hem in tent-positie om games te kunnen spelen, in de hoek van 90° om efficiënt te kunnen werken of de tabletstand voor onderweg.

Foto's, video's en games worden helder weergegeven op het [Full/Quad] HD-touchscreen met grote kijkhoek. Om andere apparaten en accessoires aan te sluiten is de HP Spectre x360 uitgerust met drie USB 3.0 poorten voorzien van HP USB Sleep & Charge zodat je andere devices onderweg kunt opladen, ook in de slaapstand. De nieuwe Spectre is uitgerust met de nieuwste Intel processoren (Core i5 en i7), kwalitatieve audio van Bang & Olufsen en een bloedsnelle SSD tot wel 512 GB.

De vanafprijs ligt op 1199 euro.