HP-topman Ruud Vrolijk naar Bendral

Voormalig HP-topman Ruud Vrolijk (1958) is onlangs als Managing Partner en Executive Vice-president toegetreden tot de directie van Bendral BV. Tot eind 2010 was Ruud Vrolijk bij HP werkzaam als Vice-President and General Manager Business Critical Systems EMEA.

Bendral BV is een onderneming met de ambitie om internationaal de meest geavanceerde multidisciplinaire online marktplaats te worden voor direct inzetbare kennis en arbeid door toepassing van 'professional crowd sourcing'.

Bendral BV is in 2009 opgericht door CEO Peter van Praag en bracht in mei 2010 als  eerste platform de website SupportMyPC op de Nederlandse markt. Deze dienst bekroonden we afgelopen jaar met een MKB Best Choice Award.

SupportMyPC is nu de snelst groeiende online ict-helpdesk van Nederland. Ruim 350 freelance ict-experts, verspreid over heel Nederland, zijn aangesloten bij SupportMyPC. Zij bedienen zowel de particuliere als de zakelijk markt, waarbij het geavanceerde internetplatform van SupportMyPC zorgt voor de routing en afhandeling van supportverzoeken, inclusief alle bijbehorende financiële transacties.

Verticals

Het streven van Bendral BV is erop gericht volgens dit concept en met deze technologie een internationaal franchisenetwerk van verticals op te zetten, waarbij cross selling tussen verticals strategisch is. Op dit moment ontwikkelt Bendral onder andere de verticals SupportMyText, SupportMyTax, SupportMyCase, SupportMyTransport en SupportMyGames. De bètaversie van SupportMyOffice is inmiddels live op het web.Bendral BV is op zoek naar partners en ondernemers die de realisatie van verticals in Nederland of in het buitenland voor hun rekening willen nemen.

Ruud Vrolijk zal zich concentreren op Global Sales and Marketing. Oprichter en CEO Peter van Praag: 'Wij zijn er trots op en erg blij mee, dat Ruud Vrolijk zijn jarenlange internationale ervaring bij HP voor Bendral BV wil gaan inzetten.'