HTC introduceert dualsim smartphone Desire 516

Ondanks een enorm aanbod op de smartphone markt, weerhoudt dat HTC niet om met een nieuwe budgetsmartphone te komen. De Desire 516 mag met haar karige specificaties dan niet heel baanbrekend zijn, de dualsim-mogelijkheid is wel interessant voor zakelijke gebruikers.

De HTC Desire 516 heeft een scherm van 5-inch met een resolutie van 960x540 pixels. De cpu betreft een Qualcomm Snapdragon 200 Quad Core-processor op 1,2GHz. Het werkgeheugen bedraagt 1GB en voor opslag heb je 4GB tot je beschikking.

Wat cameraopties betreft moet je het doen met een 5MP-camera aan de achterkant en 2MP-variant aan de voorkant. De smartphone draait op stock Android 4.3 waarbij HTC enkel een eigen launcher heeft geleverd.

Voor de specificaties hoef je de smartphone niet aan te schaffen, maar de dualsim-mogelijkheid is wel erg interessant. Voor ondernemers die graag werk en prive gescheiden houden, maar liever niet met twee telefoons rondlopen, is de smartphone een ideale optie. Daarbij is de HTC Desire 516 behoorlijk aantrekkelijk geprijsd met een adviesprijs van 179 euro.

De HTC Desire 516 komt nog deze zomer op de markt en is verkrijgbaar in de kleuren Arctic White en Dark Grey.

HTC introduceert dualsim smartphone Desire 516
De specificaties mogen dan laag liggen, een dualsim-smartphone heeft wel een publiek.