'Ict-outsourcing bespaart je veel rompslomp'

Dankzij de opkomst van cloud computing is het al lang niet meer nodig om zelf voor je ict-omgeving te zorgen. Denit heeft zoveel ervaring met ict-outsourcing dat het door VMware is verkozen tot een van de weinige VMware Professional Service Providers van Nederland. Een gesprek met mede-oprichter en directeur Edwin Cornelissens.

Wie zijn jullie en wat doen jullie?
“Denit is een managed hostingprovider die zich richt op het leveren van kwalitatief hoogwaardige op maat gesneden hostingoplossingen voor de zakelijke markt. Denit heeft ruim tien jaar ervaring in het ontwerpen, implementeren en beheren van betrouwbare en schaalbare hostingoplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in high available managed serverhosting en co-locatie. De ‘Denit werkwijze’ kenmerkt zich door een excellente service, daadkracht en een resultaatgerichte aanpak. Onze missie is jouw online succes.”

Welke oplossing is met name interessant voor ondernemers in het mkb?
“Uit onderzoek blijkt dat bij veel mkb-bedrijven de ict de groeiambities in de weg zit en de ict de snelheid van de business niet meer kan bijhouden. Doe het dan de deur uit en ga je ict outsourcen. De ontwikkelingen in ict vormen geen belemmering meer om je volledige ict-omgeving veilig extern te hosten in een datacenter. Servers, software, alles. Het doel van Denit is dat jij je weer helemaal kunt focussen op je bedrijf en ict die business altijd probleemloos volgt. Op ons high-end cloudplatform staat servercapaciteit op maat voor je ter beschikking. Met ict-outsourcing kun je jezelf veel rompslomp besparen, zowel bij implementatie als onderhoud. Waarom? Denit neemt de gehele ict-omgeving van je organisatie voor haar rekening.”

Kort geleden hebben jullie de volledige shared hosting omgeving gemigreerd naar een high-end cloudplatform op basis van VMware. Waarom deze overstap?

“De belangrijkste reden is dat wij onze klanten een hogere beschikbaarheid van de gehoste websites en applicaties kunnen aanbieden. Dankzij ons cloudplatform en superieure VMware software kunnen onze shared hosting klanten rekenen op een uptimegarantie van maar liefst 99,999 procent. Wij zijn er trots op dat ons bedrijf door VMware is verkozen tot een van de weinige VMware Professional Service Providers van Nederland. Ons team heeft de kennis in huis om complete serverparken te virtualiseren.  Denit speelt met haar eigen cloudplatform in op de groeiende behoefte aan schaalbare en betrouwbare hostingoplossingen.”

Wat zijn de voordelen van jullie virtualisatie oplossingen ten opzichte van de concurrentie?
“Ons high-end cloudplatform en onze professionele medewerkers. Het cloudplatform van Denit is opgebouwd uit enterprise grade servers, switches, routers en storage van marktleiders als Juniper, HP en NetApp. Door te kiezen voor kwalitatief en technologisch superieure hardware en software kunnen wij je een product aanbieden waarop je kunt vertrouwen en waarmee je bedrijf kan blijven groeien. Ondersteund door de kennis en ervaring van onze gecertificeerde netwerk- en VMware-engineers kun je rekenen op de performance en uptime die voorheen alleen met complexe en kostbare oplossingen mogelijk was.”

Wat kunnen we in de toekomst van jullie verwachten?
“Denit verwacht dat de beschikbaarheid van websites, databases en applicaties de komende tijd een nog grotere rol gaat spelen. Downtime van websites en applicaties moet en kan worden voorkomen. Technieken als load balancing, clustering en met name virtualisatie zullen meer en meer gebruikt gaan worden. Deze technieken zorgen voor de hoogste beschikbaarheid. Denit zal zich dan ook nog verder specialiseren op deze gebieden.”

--
In Touch

Meer informatie over ict-outsourcing is te vinden op www.denit.nl/outsourcing. Ook kun je bellen met 020 337 1801.