IFA 2014: Speciale voorlichtingsdag van Stellar Data Recovery

Stellar Data Recovery houdt tijdens de IFA een speciale voorlichtingsdag over haar nieuwe data recovery diensten voor meer dan 110 verschillende telefoontoestellen. Het interne geheugen van beschadigde smartphones is zeer moeilijk benaderbaar en het is daardoor vrijwel onmogelijk om verloren data van beschadigde smartphones te redden. Technici van Stellar Data Recovery hebben met nieuwe technologie nu toegang tot het interne geheugen van vrijwel elk apparaat.

Op 5 september van 9 tot 17 uur kun je op het telefoonnummer 030-7600700 terecht voor advies over dataverlies van een smartphone en over de belangrijkste do’s en dont’s.

'Mobiele apparaten zoals smartphones en tablets spelen een centrale rol in het dagelijkse leven van de gebruiker die al snel honderden foto's, video's, contacten en berichten in zijn smartphone heeft opgeslagen. Indien deze gegevens verloren zijn, bijvoorbeeld omdat een apparaat is gevallen of omdat de data per ongeluk zijn verwijderd, kunnen wij de juiste oplossing bieden voor bijna ieder type smartphone', zegt Kees Jan Meerman, managing director van Stellar Data Recovery.

Achtergrond van de technologie

De R&D afdeling van Stellar is erin geslaagd een technologie te ontwikkelen op het gebied van smartphone data recovery. Daardoor kan Stellar verloren gegevens van meer dan 110 verschillende soorten smartphones te herstellen. Dit omvat niet alleen het externe geheugen en de SIM-kaart, maar de ingenieurs van Stellar Data Recovery hebben ook onbeperkte toegang tot het interne geheugen. Fysieke dataschade door water en stoten was eerder onherstelbaar, maar nu behoort dit probleem tot het verleden.

Overzicht van de diensten in detail:

  • Data recovery, decoderen en omzeilen van wachtwoorden/PIN van Android toestellen zoals de Samsung Galaxy S serie, LG, HTC, Motorola en meer;
  • Data recovery van BlackBerry apparaten met OS 4-7 en 10. Decoderen van BBM data, apps, emails, bluetooth en meer.
  • Data recovery en decoderen van Apple toestellen met iOS3+;
  • Data recovery en decodering van vergrendelde Nokia toestellen inclusief het uitlezen van wachtwoorden;
  • Toegang verschaffen tot vergrendelde toestellen door het gebruikerswachtwoord te omzeilen, terug te halen of te resetten;
  • Data recovery van bestanden (files) op Windows Phone 7.5 en 8 op o.a. Nokia, HTC, Samsung, Huawei and ZTE;
  • TomTom trip-log decodering en data recovery van andere draagbare GPS toestellen;
  • Decoderen van: Apps data, wachtwoorden, emails, belhistorie, SMS, contacten, kalender, media files, lokatie informative, enz.
  • Tevredenheidsgarantie: Stellar Data Recovery hanteert een 100 procent “no cure - no pay” beleid. Volledige informatie over het data recovery proces en alle merken smartphones is te vinden op de website van Stellar Data Recovery